Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φόρος Τιμής στα Παλληκάρια του Βουρβούλου, που έπεσαν για τη Λευτεριά της Πατρίδος......

Η σημερινή μέρα 29 Απριλίου 2012 είναι ημέρα μνήμης για τους αθάνατους ήρωες της 29ης Απριλίου1944 από την περιοχή του Βουρβούλου της Σαντορίνης, οι οποίοι θυσιάσθηκαν για την Λευτεριά της Πατρίδος.
Στον ενοριακό ναό του Αγίου Ευστρατίου μετά τη Θεία Λειτουργία
έγινε η δοξολογία και στη συνέχεια η σημερινή κοσμοσυρροή πορεύθηκε στο μνημείο των πεσόντων για να αποδώσουν τον ανάλογο Φόρο Τιμής στα παλληκάρια που έπεσαν για τα ιδανικά της πατρίδος μας.
Έγινε η καθιερωμένη δέηση και κατάθεση στεφάνων, αλλά το πιο συγκινητικό ήταν κατά την στιγμή, όταν παιδιά ηρώων και λοιποί συγγενείς κατέθεταν το δικό τους στεφάνι, για τους δικούς των ανθρώπους……
Μετέπειτα προβλήθηκε στην εκκλησιαστική αίθουσα, τα ιστορικά γεγονότα της εποχής αυτής και η σπουδαία και σημαντική αφήγηση όλων αυτών, από τον κ. Μανώλη Καφούρο του Αρτεμίου, όπου μπορείτε και πραγματικά αξίζει να την ακούσετε από την ιστοσελίδα μας.



Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Κλικ εδώ για να δείτε την τελετή του εορτασμού 29.4.2012

 

 






Κλικ εδώ για να δείτε αποσπασματικά την  συνέντευξη του κ. Αρτέμη Καφούρου 




Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.