Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Το θαύμα της φύσης! Η μαγεία της ζωής και η ομορφιά της άνοιξης....!!!

Μπορεί να είχαμε ένα βαρύ και δύσκολο χειμώνα, μπορεί να ταλαιπώρησε αρκετούς από εμάς, αλλά ήλθαν όμως οι πρόσφατες και τελευταίες ημέρες του Μάρτη, που χάρισαν τις όμορφες και ανοιξιάτικες ημέρες, που όλοι μας περιμέναμε!
Αλλά πέρα από εμάς, έρχεται και η απόδειξη της μαγευτικής και ανοιξιάτικης εικόνας όπως θα δείτε από το αρχείο της ιστοσελίδας μας, που αποτυπώθηκε σε χαμηλότερες και θερμότερες περιοχές της Σαντορίνης στις 26 Μαρτίου 2012.
Ήδη από τα μέχρι πρότινος γυμνόκλαδα, αρχίζουν πλέον να
διακρίνονται τα πρώτα μικρά φύλα με τον ανάλογο καρπό τους, όπως: σταφύλια, σύκα, μούρα και άλλα πολλά.
Τελικά αυτή είναι η μαγεία της ζωής και η ομορφιά της άνοιξης……!!!!Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.