Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εκτέλεση Βουρβουλιανών κατά την 29η Απριλίου 1944 στη Σαντορίνη, από γερμανικά κατοχικά στρατεύματα. Περιγραφή από τον κ. Αρτέμιο Καφούρο

Η ημέρα της 29ης Απριλίου 1944 (κλικ εδώ) βούτηξε σ΄ ένα βαρύ πένθος το χωριό του Βουρβούλου, αλλά και γενικότερα το νησί της Σαντορίνης.
Ο εικονιζόμενος κ. Αρτέμης Καφούρος μας ταξίδεψε στα δύσκολα χρόνια του πολέμου, όπου μας ανέφερε λεπτομερώς τα όσα συνέβηκαν και έζησε, κατά την παιδική του ηλικία.
Αξίζει όμως να ακούσουμε τα όσα μας είπε, και να μαθαίνουμε όσοι τυχόν δεν γνωρίζουν, τι ακριβώς έγινε κατά την περίοδο αυτή στη περιοχή μας......

 






Κλικ εδώ για να δείτε αποσπασματικά την  συνέντευξη του κ. Αρτέμη Καφούρου 



Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.