Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνα για καρκίνο κάποια απορρυπαντικά και αποσμητικά χώρου;

 Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούν ταχτικά, διαφόρων τύπων καθαριστικά, αποσμητικά χώρου, καθώς και εντομοκτόνα, έχουν διπάσιες πιθανότητες να πέσουν θύματα του καρκίνου. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ερευνητές, όσο πιο συχνά κάνουμε χρήση τέτοιων προϊόντων τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες.

 Ιδιαίτερα επικίνδυνα είναι τα αποσμητικά χώρου, τα μυκητοκτόνα, παρασιτοκτόνα τα οποία συνδέονται με τον καρκίνο του μαστού.

 Οι ερευνητές ζήτησαν από 1500 γυναίκες ηλικίας από 60 μέχρι 80 ετών, να αλλάξουν τις συνήθειες τους ως προς τον τρόπο που καθαρίζουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν έτσι ώστε να συγκρίνουν τα επίπεδα καρκίνου με άλλες οι οποίες χρησιμοποιούσαν συχνά τα προϊόντα αυτά.

 Σύμφωνα με την Dr. Julia Brody, οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν συχνότερα τα προϊόντα αυτά, διπλασίασαν τις πιθανότητες τους για απόκτηση καρκίνου του μαστού.

  Μέχρι στιγμής αυτή είναι η πρώτη έρευνα που αφορά τα προϊόντα αυτά. Στο παρελθόν ερευνητές απέδειξαν πως τα κατοικίδια που ζούσαν σε σπίτια όπου γινόταν συχνή χρήση αυτών των προϊόντων είχαν διπλάσιες πιθανότητες απόκτησης καρκίνου. Συγκεκριμένα τα αποσμητικά χώρου όταν έρθουν σε επαφή με το όζον, αντιδρούν δημιουργώντας ουσίες επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Πηγή: sigmalive
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.