Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Υπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012

Σ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων...
Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων (μεταξύ αυτών δασκάλων-καθηγητών-εκπαιδευτικών) και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας (μισθό, επιδόματα, κρατήσεις ταμείων, φόρου, έκτακτης εισφοράς και τελικό πληρωτέο ποσό). Συμπεριλαμβάνεται και ο κλάδος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Κάντε κλικ εδώ, για να επισκεφθείτε τη σελίδα
.
http://www.otyposnews.gr/

 Κλικ πιο κάτω

 ΝΕΑ έκδοση. Υπολογισμός Κατάταξης Ενιαίο Μισθολόγιο Βαθμολόγιο

Υπολογισμός Κατάταξης Ενιαίο Μισθολόγιο Βαθμολόγιο

 

Η τελική διαμόρφωση των μισθών των εκπαιδευτικών μετά την ψήφιση του νέου μισθολογίου, από το συνάδελφο Γιάννη Μπαλάγκα, ειδικό συνεργάτη της Δ.Ο.Ε.
Πατήστε εδώ 
 
Αυτόματος υπολογισμός του βαθμού του ΜΚ και του μισθού με το νέο μισθολόγιο, του συναδέλφου Κώστα Τσέλιου, από το Εσπερινό ΓΕΛ Καστοριάς. Πατήστε εδώ
 

Αυτόματος υπολογισμός κατάταξης και αποδοχών υπηρετούντων Δημοσίων Υπαλλήλων, από τον Δημήτρη Ιατρού. Πατήστε εδώ

Υπολογισμός προϋπηρεσίας...........

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.