Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πέθανε γιατί έκανε μπάνιο 20 ώρες την ημέρα λόγω μικροβιοφοβίας!


''Ήταν η κόρη μας και την αγαπούσαμε'', δήλωσε το ηλικιωμένο ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης, Samantha Hancox, η οποία από τις ψυχαναγκαστικές της ιδιαιτερότητες έκανε μπάνιο διάρκειας 20 ωρών την ημέρα.

Η 40χρονη βρέθηκε
νεκρή σε μια πολυθρόνα στο σπίτι της, από το οποίο δεν είχε ξεμυτίσει τα τελευταία 18 χρόνια λόγω της προχωρημένης μορφής μικροβιοφοβίας που είχε.
Οι γονείς της κάλεσαν το 166 αλλά κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν από τις αρχές για τουλάχιστον 7 ώρες πριν συλληφθούν.
Η νεκροψία, σύμφωνα με την  Daily Mail, αποκάλυψε οτι η κόρη τους πέθανε από αφυδάτωση και μόλυνση στο δέρμα.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της άφηνε μόνο τους γονείς της να μπαίνουν στο σπίτι και είχε καλυμένα τα χέρια της με ειδικά γάντια, για να μην έρχεται σε επαφή με τα μικρόβια.

Ο λόγος που ασκήθηκε δίωξη εναντίον των γονιών της ήταν ότι, παρά το γεγονός ότι είχε διαγνωσθεί η πάθησή της, δεν έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να την θεραπεύσουν.

πηγή

Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/02/20.html#ixzz1DrhIwCfE

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.