Σκεπάστε το µπολ µε µια βαµβακερή πετσέτα και αφήστε το 30΄ για να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει, προσθέστε στο µπολ τα υπόλοιπα υλικά, το υπόλοιπο αλεύρι, το αλάτι, το ρύζι, το ούζο και λίγο ακόµη νερό ώσπου να έχετε έναν χυλό. Σκεπάστε το µπολ µε µια βαµβακερή πετσέτα και αφήστε τον χυλό 1 ώρα να φουσκώσει και να µετατραπεί σε ζύµη µε φουσκάλες στην επιφάνειά της. Μόλις αρχίσουν να σκάνε οι φουσκάλες, η ζύµη σας είναι έτοιµη για τηγάνισµα.
Τηγανίστε τους λουκουµάδες. Σε µια πλατιά και ρηχή κατσαρόλα ρίξτε σπορέλαιο και αφήστε σε δυνατή φωτιά µέχρι να ζεσταθεί καλά. Χαµηλώστε τη φωτιά και µε ένα κουτάλι ρίξτε κοµµάτια ζύµης στο καυτό λάδι. Γυρίστε κατά διαστήµατα µε µια τρυπητή κουτάλα τους λουκουµάδες ώστε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και κατόπιν µεταφέρετέ τους σε πιάτο µε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν το περιττό λάδι τους.
Φτιάξτε την επικάλυψη. Σε ένα µεσαίο µπολ βάλτε τα δυο είδη ζάχαρης και την κανέλα και ανακατέψτε καλά µε ένα κουτάλι, µέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βουτήξτε στο µείγµα της επικάλυψης τους λουκουµάδες, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους και σερβίρετε.
http://www.glykamystika.gr