Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Περιοδεία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στη σεισμόπληκτη Σαντορίνη 14/07/1956. Δείτε και το βίντεο

Ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της Σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, επιθεωρεί τις καταστροφές και συνομιλεί με τοπικούς παράγοντες και με κατοίκους. 

Ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής αποβιβάζεται από αρματαγωγό του Βασιλικού Ναυτικού στην Περίσσα Σαντορίνης, όπου τον υποδέχονται τοπικοί παράγοντες. Ο Κ. Καραμανλής επιθεωρεί το παρατεταγμένο τιμητικό στρατιωτικό άγημα, συνομιλεί με κατοίκους του χωριού, επιβιβάζεται σε τζιπ και αναχωρεί με σκοπό να πραγματοποιήσει περιοδεία σε διάφορες περιοχές της σεισμόπληκτης Σαντορίνης. 

Theme keyframeΟ Κ. Καραμανλής φθάνει στο Εμπορείο, όπου, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Οικισμού Τρύφωνα Τριανταφυλλάκο, συνομιλεί με κατοίκους. 
Ο Κ. Καραμανλής φθάνει στο Μεγαλοχώρι, όπου συνομιλεί με κατοίκους. 
Ο Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη, φθάνει στον Πύργο, όπου συνομιλεί με κατοίκους. 
Ο Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τους Α. Πρωτοπαπαδάκη και Τρ. Τριανταφυλλάκο, επιθεωρεί τις εργασίες κατεδάφισης κατεστραμμένων από το σεισμό κτηρίων. Καθ’ οδόν, ο Κ. Καραμανλής συνομιλεί με κατοίκους σεισμόπληκτων περιοχών της Σαντορίνης.
Ο Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τους Α. Πρωτοπαπαδάκη και Τρ. Τριανταφυλλάκο, φθάνει στην Οία, όπου, αφού συνομιλεί με κατοίκους, περιέρχεται ανάμεσα στα ερειπωμένα κτίσματα και επισκέπτεται υπαίθριο καταυλισμό σεισμοπλήκτων. 
Επιβαίνοντας σε τζιπ, ο Κ .Καραμανλής κατευθύνεται προς τα Φηρά. Άποψη των Φηρών, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές εξαιτίας του σεισμού. Ο Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τους Α. Πρωτοπαπαδάκη και Τρ. Τριανταφυλλάκο, περιέρχεται ανάμεσα στα ερειπωμένα κτίσματα των Φηρών και συνομιλεί με κατοίκους. Ανέγερση πρόχειρων καταλυμάτων για τη στέγαση των σεισμοπλήκτων. 
Άποψη υπαίθριου καταυλισμού σεισμοπαθών. Οπωροκηπευτικά πωλούνται σε υπαίθρια τοποθεσία. Εργάτες στήνουν πρόχειρα παραπήγματα για την άμεση στέγαση των σεισμοπαθών. 
Ο Κ. Καραμανλής φθάνει με το τζιπ στην Περίσσα και επιβιβάζεται σε αρματαγωγό του Βασιλικού Ναυτικού προκειμένου να αναχωρήσει από τη Σαντορίνη.
Για να δείτε το βίντεο  κλικ εδώ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.