Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Το Ντουμπάι σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα υποβρύχιο γήπεδο τένις. Καταπληκτικό!!

Το Ντουμπάι έχει αποκτήσει την φήμη του για τα απίστευτα κατορθώματα στον τομέα των κατασκευών. Είτε πρόκειται για την οικοδόμηση ολόκληρων νησιών από την αρχή ή την ανέγερση του ψηλότερου ουρανοξύστης στον κόσμο, τα ΗΑΕ κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτή την φορά έχει καταλήξει σε ένα πιο τολμηρό σχέδιο από ότι έχει κάνει έως σήμερα., σκέφτονται να σχεδιάσουν ένα
γήπεδο τένις κάτω από την θάλασσα! Ο σχεδιασμός δείχνει ένα γυάλινο θόλο πυθμένα του Περσικού Κόλπου, ανάμεσα στο Burj Al Arab (το μοναδικό επτά αστέρων στον κόσμο) και τα νησιά Palm Jumeirah.Αυτό το έργο δεν είναι τόσο εύκολο. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ένα τρελό έθνος που θέλει να φτιάξει απίστευτα πράγματα. Όπως ο Krysztof Kotala, ο αρχιτέκτονας πίσω από το σχέδιο ο οποίος δήλωσε ότι «αυτό θα είναι κάτι πρωτότυπο. Αυτό θα πρέπει να είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά δει στο τένις. Το Ντουμπάι είναι το καλύτερο μέρος για αυτή την ιδέα. "
Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.