Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Απαλλαγείτε από πέτρες στα νεφρά με αυτή τη συνταγή

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από πέτρες στα νεφρά, αυτό το πρόβλημα προκαλείτε συχνά από το νερό και τρόφιμα που καταναλώνουμε.
Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το ζήτημα θα σας παρουσιάσουμε σήμερα μία συνταγή που βοηθάει στην αφαίρεση της πέτρας από τα νεφρά, και την αποβολή τους από το σώμα.
Θα χρειαστείτε:

250 γρ. μέλι
250 γρ ρίζα μαϊντανού (πετροσέλινο)
250 ml παρθένο ελαιόλαδο
250 γρ. κεχρί
250 γρ.λεμόνι μαζί με τη φλούδα
Προετοιμασία:
Πλύνετε καλά τα λεμόνια με άφθονο νερό και τη ρίζα του μαϊντανού, αμέσως μετά κόψτε σε φέτες τα λεμόνια και χτυπήστε τα στο μπλέντερ, προσθέστε το κεχρί, το μέλι, το ελαιόλαδο και τη ρίζα, χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι τα υλικά σας να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Δείτε τι είναι το κεχρί;
Το μείγμα που μόλις φτιάξαμε πρέπει να φυλάσσετε στο ψυγείο.
Είναι μια αποτελεσματική συνταγή που θα σας βοηθήσει στη διάλυση και την αφαίρεση της πέτρας στα νεφρά.
Τρόπος χρήσης:
Για όσους έχουν πέτρες στα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη τότε η παραπάνω συνταγή είναι η κατάλληλη και θα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά από το μείγμα το πρωί και μία το βράδυ με άδειο στομάχι.
Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό κατά τη χρήση της θεραπείας να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες νερού. τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό σας καθώς εκείνος γνωρίζει καλύτερα την πάθηση σας και θα σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.