Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης και μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....Κάνε ένα παιδί να ξαναγελάσει...διαβάζοντας!!!!!

Στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλει η όμορφη και δραστική ομάδα εθελοντών με τίτλο: 
"Ας μη μείνουμε στα λόγια" για τα παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη..., ενεργή ήταν και η συμμετοχή του Δημοτικού Παιδικού  Σταθμού Επισκοπής Γωνιάς και Οίας του Δήμου Θήρας (Σαντορίνη) που προέβη στις 26 & 27.5.2015 σε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.  
Το υλικό που συγκεντρώθηκε (βιβλία και παραμύθια) προορίζεται για τις  Ογκολογικές κλινικές Αθήνας και Φλόγα.

  Στη φιλότιμη και ανθρώπινη αυτή προσπάθεια Κάνε ένα παιδί να ξαναγελάσει...διαβάζοντας, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γονέων, των νηπιαγωγών αλλά και γενικότερα των λοιπών εθελοντών από την περιοχή της Σαντορίνης με πρωτεργάτη και μέλος της ομάδας την κ. Βάλε Κούτουλα όπου πραγματοποίησαν  τη Δράση της ομάδας: Ας μην μείνουμε  στα λόγια
Με ιδιαίτερη χαρά ετοίμασαν τα υλικά για τα παιδιά αυτά σε ανάλογα χαρτοκιβώτια, αναπέμποντας παράλληλα τις αθώες και ειλικρινείς  ευχές τους, ώστε να έχουν άμεσα, ταχεία ανάρρωση.....!!!!  

  Η  αλληλέγγυα αυτή πράξη, είναι ότι καλύτερο και ωραίο που μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά αυτά, από ένα απλό και γλυκό χαμόγελο, μέσα από τον σκληρό και καθημερινό τους αγώνα........
Η πράξη αυτή, ας είναι παράδειγμα προς μίμηση και σ΄ άλλους, ευαίσθητους κοινωνικούς μας κλάδους, που τόσο την έχουν ανάγκη....
 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας 


 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας
  

 

Κλικ εδώ. Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης με μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....κάνε ένα παιδί να γελάσει ....ζωγραφίζοντας!!!!!  παλαιότερη ανάρτηση στις 20.10.2014


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.