Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Οδοντόκρεμες ΤΕΛΟΣ! Θες ολόλευκα και υγιή δόντια. Τότε καθάρισέ τα με…

Οι «μπούκες» είναι μια αρκετά παλιά πρακτική για την καλή στοματική υγιεινή και αποτοξίνωση και περιλαμβάνει τη χρήση καθαρών ελαίων για την αντιμετώπιση βλαβερών βακτηρίων, μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών που βρίσκονται στο στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό μας.
Πως λοιπόν θα προχωρήσετε; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο λάδι καρύδας ή σουσαμέλαιο για να τις «μπούκες» λίγη ώρα
κάθε μέρα! Όσο για τα οφέλη; Απίστευτα!
1. Καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.

2. Ελαττώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών στα ούλα και στο στόμα γενικότερα.

3. Βοηθά στη θεραπεία του TMJ και των πόνων στο σαγόνι.

4. Ασπρίζει τα δόντια.

5. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος.

6. Διώχνει τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

7. Αποτοξίνωση όλου του σώματος.

8. Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών και του συκωτιού.

9. Ισορροπεί τις ορμόνες.

10. Καταπολεμά τα συμπτώματα του άσθματος και της συμφόρησης.

Οδηγίες

Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν σουσαμέλαιο κυρίως επειδή ήταν πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτό, πλέον όμως που το λάδι καρύδας πωλείται στα περισσότερα καταστήματα τροφίμων, δεν υπάρχει λόγος να μη το προτιμήσουμε, ειδικά μετά τα οφέλη που αναφέραμε παραπάνω.

Επειδή όμως είναι σε στερεά μορφή όταν φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, θα πρέπει να το ζεστάνουμε πριν τη χρήση.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: μη το παρακάνετε γιατί θα καταστραφούν τα θεραπευτικά του ένζυμα. Ίσα-ίσα λίγο για να λιώσει. Εναλλακτικά, βάλτε ένα μικρό κομματάκι στο στόμα σας το οποίο τελικά θα λιώσει λόγω της θερμοκρασίας του σώματός σας.

Δύο κουταλάκια του γλυκού αρκούν κάθε πρωί και μάλιστα θα σας προτείναμε να το κάνετε αφότου έχετε πιεί ένα λίτρο νερό με χυμό λεμονιού που επίσης βοηθάει στην αποτοξίνωση.

Κάντε «μπούκες» για 20 λεπτά και φτύστε το: ΜΗ το καταπιείτε! Τέλος, ξεπλύνετε το στόμα σας και βουρτσίστε κανονικά τα δόντια σας.

Σε 30 μέρες θα δείτε τη διαφορά!

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.