Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Μπουκωμένη μύτη: Αναπνεύστε ξανά ελεύθερα σε 2 μόλις λεπτά

890577

Οι κρύοι μήνες του χρόνου συνοδεύονται πάντοτε και από το γνωστό μπούκωμα της μύτης. Δυσκολευόμαστε να αναπνεύσουμε και η αϋπνία γίνεται συνώνυμο της ενόχλησης αυτής. Λαχανιάζουμε με το παραμικρό, δεν μπορούμε να σταθούμε λεπτό σε κλειστούς χώρους ενώ η αίσθηση της όσφρησης απλά… δεν υπάρχει. Αν, λοιπόν, όλα αυτά σας φαίνονται πολύ οικεία και ταυτόχρονα θέλετε να αποφύγετε τα φάρμακα, σας βρήκαμε τη λύση.Δείτε την παρακάτω άσκηση που εισηγήθηκε μία ομάδα Ρώσων γιατρών και απαλλαγείτε από τη ρινική συμφόρηση στο πι και φι.
-Πιέστε τη μύτη σας με τα δάχτυλα σας και κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Ύστερα, ξεκινήστε να περπατάτε γρήγορα μέσα στο
χώρο και μετρήστε περίπου 20-30 βήματα.
-Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, κρατώντας ακόμη τη μύτη και το στόμα σας κλειστά, προσπαθήστε να πάρετε μία μικρή αναπνοή.
– Καθίστε κάτω στο έδαφος ακίνητοι( η πλάτη σας πρέπει να είναι ίσια) και πάρτε αναπνοές χωρίς όμως να ανοίξετε το στόμα σας. Επίσης, πρέπει να προσέχετε, ώστε οι αναπνοές να μην είναι πολύ βαθιές, αλλά μικρές και χαλαρωτικές.
Σκοπός της άσκησης αυτής είναι να χαλαρώσει σταδιακά τους μύες. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ απλή, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ αποτελεσματική. Δοκιμάστε την και δε θα χάσετε!
Πηγή: www.queen.gr
 http://www.newsitamea.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.