Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο μεγαλύτερος ταύρος της Βρετανίας - Ζυγίζει 2 τόνους!

Ο εικονιζόμενος ταύρος είναι το μεγαλύτερο βοοειδές στη Βρετανία. 
Ζυγίζει δύο τόνους, έχει ύψος 2 μέτρα και 17 εκατοστά και ισούται με 45.000 χάμπουργκερ Big Mac. Ανήκει στον 51χρονο κτηνοτρόφο Τσάρλι Μπόντεν από το Στόκπορτ. 
Ο τετράχρονος ταύρος τρέφεται με φυσικές τροφές, δηλαδή
με γρασίδι, και τα γονίδιά του είναι περιζήτητα για αναπαραγωγή. Έχει πάρει πολλά βραβεία, λόγω του μεγέθους του, αλλά η πραγματική του χαρά είναι να βρίσκεται με τις αγαπημένες αγελάδες του.
http://ksipnistere.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.