Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να φροντίσετε τα φυτά σας!

Πώς να φροντίσετε τα φυτά σας!Είτε στις γλάστρες σας έχουν κάνει την εμφάνισή τους ανεπιθύμητα σκουληκάκια, είτε έχει κάνει επιδρομή η μελίγκρα ή ακόμα κι αν χρειάζεστε λίπασμα για τα φυτά σας, εμείς σας έχουμε τη λύση! Μάθετε πώς να φροντίσετε τα φυτά σας με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας! Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τα σκουλήκια που καταστρέφουν τα φυτά σας με φυσικό τρόπο, για ένα ολόκληρο βράδυ βάλτε σε έναν κουβά με 5 λίτρα νερό δύο μεγάλα κρεμμύδια και την επόμενη ημέρα ποτίστε τα
φυτά σας.
Εάν το πρόβλημα είναι η μελίγκρα, αναμείξτε 3 ποτήρια νερό με ένα ποτήρι ξύδι σε ένα δοχείο σπρέι και ψεκάστε τα φυτά σας.
Εάν τα φυτά σας χρειάζονται ασβέστιο, αρκεί να χτυπήσετε τσόφλια αυγών στο γουδί ή το μίξερ σας μέχρι να γίνουν σκόνη και να τα ρίξετε στη γλάστρα φροντίζοντας να σκαλίσετε καλά το χώμα. Εάν χρειάζονται σίδηρο, αφήστε για δύο, τρεις ημέρες ένα συρματάκι που έχετε για τις κατσαρόλες σας σε ένα ποτήρι με νερό μέχρι να σκουριάσει και στη συνέχεια τρίψτε το στο χώμα και ποτίστε. 
 http://www.news.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.