Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Το δέντρο που βγάζει διαφορετικά φρούτα! (pics)

Ένα φυτό-θαύμα έχουν αναπτύξει τα τελευταία είκοσι χρόνια Αυστραλοί αγρότες το οποίο ονομάζουν «Fruit Salad Tree». Ένα δενδρύλλιο σε μια γλάστρα που παράγει μια ποικιλία από διάφορα φρούτα...
Το δενδρύλλιο «Fruit Salad Tree» δεν πρόκειται για ένα μεταλλαγμένο φυτό αλλά για την τελειοποίηση του μπολιάσματος.
Οι Αυστραλοί αγρότες James και Kerry West είχαν ονειρευτεί το

δέντρο-φρουτοσαλάτα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και σιγά-σιγά άρχισαν να πειραματίζονται με τα δενδρύλλια. Έτσι μετά από πολλά πειράματα που έκαναν κατάφεραν να σχηματίσουν ένα ενιαίο δέντρο που έδινε διάφορους καρπούς.
Αυτό το φυτό μπορεί να παράγει μέχρι και έξι διαφορετικά είδη φρούτων στα κλαδιά του όπως ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα. Σε ένα άλλο δενδρύλλιο δαμάσκηνα, πορτοκάλια λεμόνια, λάιμ και γκρέιπφρουτ ενώ σε ένα άλλο πράσινα και κόκκινα μήλα.


perierga.gr
http://vatolakkiotis.blogspot.gr

Πατατομελιτζανοπιπεροντοματόδεντρο! Κλικ εδώ. Ένα δένδρο που τα έχει όλα! Πατατομελιτζανοπιπεροντοματόδεντρο!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.