Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Εορτασμός Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη περιοχή της Αγίας Άννας της Ποταμιώτισσας του Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης 28.7.2012

Ο ναός της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου (κλικ εδώ για το βίο της), βρίσκεται μέσα λίγο πιο κάτω και αριστερά επί του χωματόδρουμου, από την Αγία Άννα την Ποταμιώτισσα (κλικ εδώ) στη περιφέρεια του Μεγαλοχωρίου. Είναι ένα μικρό και πανέμορφο εκκλησάκι μέσα στο κάμπο της περιοχής.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογο φωτογραφικό υλικό  από την ιστοσελίδα μας.
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα
                        

Πηγή: Αρμενιστής

Κλικ εδώ για να δείτε τον εορτασμός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Καμάρι της Σαντορίνης 28.7.2012

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ για να δείτε τον εορτασμό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου μέσα στον οικισμό του Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης 28.7.2012 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ για να δείτε την Μονή της  Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.