Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Αγώνας Παλαιμάχων Σαντορίνης - Ρεθύμνου 21.7.2012

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και στις 7:30 το απόγευμα, έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων: Σαντορίνης – Ρεθύμνου με τελικό αποτέλεσμα 4 – 7.
Το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο από τη απόδοση των ομάδων, όπου κατά την διάρκεια του αγώνα υπερείχε η ομάδα των παλαιμάχων Ρεθύμνου, λόγω καλύτερης οργάνωσης, αλλά και περισσότερο πιο «δουλεμένη».
Όμως και η δική μας ομάδα έδειξε το ανάλογο ανάστημά της,
παρά τις περιορισμένες της προπονήσεις.
Εμείς όμως με την σειρά μας θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους με το ανάλογο μεράκι τους, σε συνεχείς και αμείωτους ρυθμούς…..
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αποσπασματικά ορισμένα πλάνα του α΄ ημιχρόνου από την ιστοσελίδα μας Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη.Κλικ εδώ για να δείτε τους  παλαίμαχους της Σαντορίνης, καλοκαίρι του 2011

 

 

 

 Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Το ταξίδι των Παλαιμάχων Ρεθύμνου στην Σαντορίνη Κλικ εδώ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.