Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Ταξιδεύοντας με την Ιωάννα Καραμολέγκου και με ρυθμούς υψίφωνους ….!

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 έγινε συναυλία στο Ωδείο Athenaeum Maria Callas, όπου η συμπατριώτισσά μας Ιωάννα Καραμολέγκου κατέπληξε το κοινό με τη φωνή της.
Στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε αποσπασματικά σημεία από την συναυλία αυτή και με την χαρισματική φωνή της Ιωάννας, οι εικόνες που ακολουθούν είναι από το αρχείο της ιστοσελίδαςμας, με θέμα τη Σαντορίνη του χθες και του σήμερα….
Εμείς της ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο δύσκολο έργο της!Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 
Κλικ εδώ για να δείτε την Καραμολέγκου Ιωάννα

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.