Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Πώς θα αφαιρέσετε το τατουάζ που δεν θέλετε πια

  Η αφαίρεση δερματοστιξιών, ειναι εξατομικευμένη διαδικασία και εξαρτάται απο: το μέγεθος του τατουάζ, το σχήμα του, την περιοχή που δημιουργήθηκε, το αν είναι επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, το βάθος του, το είδος των χρωστικών, κλπ.
Ο Πλαστικός Χειρουργός θα κρίνει, τον τρόπο που θα αφαιρεθει, δηλαδή, αν θα είναι χειρουργικός ή με τη χρήση ειδικού LASER. Γενικά, πάντως, μιλώντας, η χειρουργική αφαίρεση, αν είναι δυνατή, πράγμα που εξαρτάται απο το
μέγεθος, το σχήμα και την περιοχή, είναι η πιο σύντομη λύση (ίσως και μία μόνο συνεδρία), αλλά αφήνει μία γραμμική ουλη.
Με τα νέα θερμοεκλεκτικά LASERS (χρωστικής – dye, Q- switch, Nd: yang, κλπ), χρειάζονται πολλές συνεδρίες (εξαρτάται απο το χρώμα της χρωστικής), που κάνει την όλη διαδικασία πολύ χρονοβόρα (μπορεί να χρειαστεί και περισσότερο απο ένας χρόνος).
Με τα παλαιότερα LASERS (CO2 , Erbium) γίνεται resurfacing της περιοχής και μπορεί να μείνει ουλή, όση το σχήμα του τατουάζ.
Πηγή: iator.gr 
 http://medicalnews.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.