Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Κάναβα Αντώνη Αρβανίτη στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης. Ένα παραδοσιακό οινοποιείο!

Στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, συναντήσαμε ένα παραδοσιακό οινοποιείο από ξύλινα βαρέλια, πατητήρι, λινό, μαγγάνι και άλλα στοιχεία που μας ταξιδεύουν στις παλαιότερες εποχές του κρασιού.
Πράγματι είναι ωραίο να ανατρέχουμε έστω και λίγο στις παραδοσιακές μας εποχές και εάν είναι δυνατό να τηρούμε έστω το ελάχιστο απ΄ αυτές!  
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα μας, ανάλογες εικόνες από την Κάναβα του Αντώνη Αρβανίτη. 
      
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.