Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Οι σωματικές οσμές προδίδουν την ηλικία μας

Ξεχάστε τα μπότοξ και τις βαφές μαλλιών, καθώς σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η ηλικία ενός ατόμου μπορεί να αποκαλυφθεί μέσω της οσμής του!
Οι εθελοντές που έλαβαν μέρος στην έρευνα, κατάφεραν να διακρίνουν τους ανθρώπους σε νέους, μεσήλικες και ηλικιωμένους ανάλογα με την οσμή του σώματος τους. Οι επιστήμονες συνέλεξαν δείγματα οσμών από τρεις ομάδες δοτών ηλικίας 20-30, 45-55 και 79-95.

Οι δότες φόρεσαν για πέντε συνεχόμενες ημέρες την ίδια μπλούζα, από την οποία οι ερευνητές συνέλεξαν τα δείγματα.
Οι εθελοντές κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο από τα δείγματα ανήκει στον γηραιότερο δότη και να αξιολογήσουν την «ένταση» κάθε οσμής. 
Οι Αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν στο διαδικτυακό περιοδικό Public Library of Science ONE, ότι οι περισσότεροι από τους αξιολογητές κατάφεραν να διακρίνουν τη σωστή ηλικιακή ομάδα.
«Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ζώα, έτσι και ο άνθρωπος εξάγει διάφορα «σήματα» με τις οσμές του σώματος του, τα οποία προσδιορίζουν την ηλικία, ενδεχόμενη αρρώστια, τη συντροφικότητα, ακόμα και τη συγγένεια», αναφέρουν οι επιστήμονες.
 http://medicalnews.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.