Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

1000 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις

Το βιβλίο της Patricia Schultz είναι ένας πρωτότυπος ταξιδιωτικός οδηγός. Το φανερώνει άλλωστε και ο τίτλος του «1000 μέρη που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις»
Το βιβλίο μας ταξιδεύει σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, σε πολλά και απίθανα μέρη. Φυσικά δεν λείπει η Ελλάδα! 14 μέρη της Ελλάδας προτείνει τα οποία είναι η Κρήτη, η Μύκονος η Δήλος, η Σαντορίνη, η Πάτμος ,η Ρόδος, η Σύμη, η Ακρόπολη, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, οι Δελφοί, και η Επίδαυρος, η Μονεμβασιά, η Άθως , η Ύδρα και τα Μοναστήρια των Μετεώρων. Η συγγραφέας σε τρεις πυκνές προτάσεις διηγείται ολόκληρη ιστορία για το καθένα από αυτά.

Καλό ταξίδι !

Οπισθόφυλλο…
Σαφάρι με αλεξίπτωτο πάνω από το Masai Mara, αγώνες στα Highlands, ο παγετώνας της Τασμανίας, ιστιοπλοΐα στις Γρεναδίνες, το σαββατιάτικο παζάρι στο Oaxaca, ορειβασία στο Kilimanjaro, η παραλία Ipanema, ο ναός του Ποσειδώνα, το παζάρι καμήλας στο Pushkar… Μια εκτενή λίστα καταχωρήσεων, χωρισμένες ανά ηπείρους και περιοχές, οι οποίες πληροφορούν τον αναγνώστη για τα μέρη που πραγματικά αξίζει να δει στη ζωή του. Τα 1.000 καλύτερα μέρη του κόσμου συγκεντρωμένα με τρόπο που απαντά στις βασικές ερωτήσεις ενός ταξιδιώτη: Πού, Πώς, Πότε, Γιατί. Αρχαιολογικοί χώροι, μεγάλα ξενοδοχεία, καταφύγια άγριων ζώων, χωριουδάκια, κάστρα, φεστιβάλ, εστιατόρια, καθεδρικοί, μουσεία και πολλά άλλα σε μία και μόνη συλλογή.
Ήρθε η ώρα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

By Eliza
http://www.tsimpountiii.gr/

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.