Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Ενέσεις βιταμίνης C «όπλο» κατά του καρκίνου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Σημαντικές δόσεις βιταμίνης C ενδέχεται να μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα αντικαρκινικών χημειοθεραπειών αλλά και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ορισμένων τύπου καρκινικών κυττάρων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης ερευνητών του Πανεπιστημίου του Κάνσας που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine.

Οι ερευνητές σημειώνουν πως η χρήση της βιταμίνης C μπορεί να είναι μία ασφαλής, φθηνή και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου των ωοθηκών και άλλων κακοηθειών, και ζητούν μεγάλης κλίμακας κυβερνητικές κλινικές μελέτες.
Φαρμακευτικές εταιρείες είναι απίθανο να διενεργήσουν κλινικές έρευνες, δεδομένου ότι δε μπορούν να εξασφαλίσουν πατέντες για τη θεραπευτική χρήση βιταμινών.
Παραδοσιακά, η ανησυχία για την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C πηγάζει από το γεγονός ότι όταν χορηγείται από το στόμα «φεύγει» γρήγορα από το ανθρώπινο σώμα.
Ωστόσο, στη μελέτη τους, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κάνσας σημειώνουν πως όταν χορηγείται μέσω ένεσης η βιταμίνη C απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα και μπορεί να σκοτώσει καρκινικά κύτταρα δίχως να βλάψει υγιείς ιστούς.

Πηγή: www.skai.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.