Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτες αιτίες θανάτου – 400 άνθρωποι σκοτώθηκαν πέφτοντας από το κρεβάτι τους το 2013

Aπίστευτες αιτίες θανάτου σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι οι πτήσεις είναι ασφαλείς αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος airfactsjournal.com. Κάνοντας τη σχετιή έρευνα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαπιστώνει κανείς ότι το 2013 αυτοί που έχασαν τη ζωή τους από πτώση αεροπλάνου ήταν κατά πολύ λιγότεροι αυτών που πέθαναν εξαιτίας πτώσης από το… κρεβάτι.

 Πάνω από 3 δισ. άνθρωποι επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνα το 2013, έγιναν πάνω από 35 εκατ. πτήσεις με αεροσκάφη που έτρεχαν με πάνω από 500 μίλια την ώρα κι όμως έχασαν τη ζωή τους μόνο 224 άνθρωποι. Και λέμε μόνο λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς, 400 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις ΗΠΑ μόνο πέφτωντας από το κρεβάτι τους, άλλοι 300 πνίγηκαν σε μπανιέρες και 2.900 έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας… ιπποπόταμων! 
 http://www.4news.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.