Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο!!! Ανακάλυψαν το Μυστικό της Ιδιοφυΐας

Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων ανακάλυψε ποιο είναι το κλειδί της ιδιοφυΐας.
Για αρκετά χρόνια έχουν μελετήσει τη δομή του εγκεφάλου των ανθρώπων με υψηλή νοημοσύνη και κατέληξαν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Ανακαλύφθηκε ότι οι πραγματικά έξυπνες ιδέες έρχονται σε
εκείνους τους ανθρώπους που σκέφτονται αργά.
Τη στιγμή της σκέψης περιοχές του εγκεφάλου, είναι υπεύθυνες για την οπτική αντίληψη και την αισθητηριακή πληροφορία, σε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης μορίων NAA.
Τα μόρια αυτά είναι υπεύθυνα για την πρωτοτυπία της σκέψης και των δημιουργικών λύσεων.
Η μοριακή κίνηση της ΝΑΑ σε ανθρώπους με υψηλό IQ είναι πιο αργή από ό, τι σε εκείνους με χαμηλότερη νοημοσύνη.

Επιστήμονες έχουν περιγράψει τη διαδικασία της παραγωγής πρωτοποριακών ιδεών. Λόγω κάποιων δομικών χαρακτηριστικών του εγκεφάλου τους, οι ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι σκέφτονται πιο αργά από τους άλλους, αλλά σχεδόν πάντα βρίσκουν μια μοναδική λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.
Μια επιστημονική ιδιοφυΐα όπως ο Albert Einstein ήταν διάσημη για την βραδύτητα της σκέψης του. Συνήθιζε να σκέφτεται για ώρες για κάθε ζήτημα, και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε …
 http://www.4news.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.