1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες για φούρνο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας Μουστάρδα με σπόρους
½ κουταλάκι κόλιανδρο
3 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ζεστό νερό
χυμός από 2 λεμόνια
αλάτι, πιπέρι
1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση
Διαλύουμε τον κύβο στο ζεστό νερό.
Το ρίχνουμε στο μπλέντερ με το λάδι, το σκόρδο, το λεμόνι, τη Μουστάρδα, τον κόλιανδρο, αλατοπίπερο και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Bάζουμε τις πατάτες σ' ένα ταψάκι, τις περιχύνουμε με το μείγμα Μουστάρδας.
Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 200Cº.
Στο τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Αν χρειασθεί προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό ακόμα.
Διάρκεια: 1 ώρα και 20 λεπτά