Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Βρέθηκαν 38 εκατομμύρια ευρώ σε ναυάγιο!

Όχι δέκα , ούτε είκοσι αλλά τριάντα οχτώ εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν σε ναυάγιο βρετανικού πλοίου που βρισκόταν στο βυθό του Βόρειου Ατλαντικού και ανασύρθηκε πρόσφατα στην επιφάνεια.
Από τις έρευνες βρέθηκαν 48 τόνοι ασημιού δηλαδή 1.203 πλάκες. Η εταιρεία που έχει αναλάβει να ανασύρει το σκάφος στην επιφάνεια αναφέρουν ότι έχουν βρει μόνο το 20% του θησαυρού που

βρίσκεται μέσα.

Το πλοίο Gairsoppa έχει την δική του ιστορία και το δικό του τέλος καθώς τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βυθίστηκε από γερμανικό σκάφος, 300 μίλια από την ακτή της Ιρλανδίας.

dimokratiko.blogspot.com

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.