Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Μαρίζα Κωχ σε μια μουσική βραδιά "του φεγγαριού και του έρωτα" κάτω από την 2η πανσέληνο του Αυγούστου στον Αχαιλογικό χώρο του Ακρωτηρίου της Σαντορίνης

Σύμφωνα με πρόσκληση της ΚΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών - Κλασικών Αρχαιοτήτων,  την Παρασκευή στις 31 Αυγούστου και στον Αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου της Θήρας από τις 21:00 έως τις 24:00, διοργανώνεται μουσική βραδιά από την συντοπίτισσά μας Μαρίζα Κωχ, η οποία  έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα από κοινού με τον μεγάλο τζαζίστα Βασίλη Ρακόπουλο και τους
εξαιρετικούς σολίστες Θωμά Δρόσο (κλαρίνο), Ηλία Βαμβακούση (ούτι, τραγούδι) και Τζένη Ντούρου (κρουστά).
Η Φάτα Μοργκάνα μέσα από το ατέρμονο ταξίδι της
μας χαρίζει ακόμη έναν αντικατοπτρισμό της αρχαίας Σαντορίνης! 
Ακόμα θα τραγουδήσει η Μαργαρίτα Καραμολέγκου ανηψιά της Μαρίζας Κωχ. 
Η βραδιά θα ξεκινήσει με το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» του Μάνου Χατζιδάκι που θα τραγουδήσει η Μαρίζα Κωχ συνοδευόμενη από τη χορωδία του Βουρβούλου «Άγιος Ευστράτιος».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις 23.00 θα ακουστεί η “Σονάτα του Σεληνόφωτος” του Γιάννη Ρίτσου. 
Τον πρόλογο και τον επίλογο διαβάζει ο ίδιος ο Ποιητής (LYRA, 1966). 
Το ποιήμα ερμηνεύει η Μελίνα Μερκούρη (ηχογράφηση ΕΡΤ, Τρίτο Πρόγραμμα, 1979)

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.