Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το ενιαίο μισθολόγιο στο τραπέζι του υπουργικού, εκτός η εφεδρεία !!

Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο με κύριο θέμα το ενιαίο μισθολόγιο. Τα άλλα θέματα που θα εξεταστούν είναι οι δημοσιονομικές, φορολογικές και οι ασφαλιστικές ρυθμίσεις
που προωθεί η κυβέρνηση για την εκτέλεση των προϋπολογισμών του 2011 και 2012.

Εκτενή συζήτση σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο για το ενιαίο μισθολόγιο που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να «περάσει» η κυβέρνηση σε πολυνομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, ώστε να το έχει ψηφίσει ως τις 20 Οκτωβρίου.

Το ενιαίο μισθολόγιο στο τραπέζι του υπουργικού, εκτός η εφεδρείαΣτο πολυνομοσχέδιο δεν θα περιλαμβάνεται το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, το οποίο θα κατατεθεί ως ξεχωριστό νομοσχέδιο στη Βουλή για να ψηφιστεί αμέσως μετά το πολυνομοσχέδιο.

Παράλληλα, για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προσανατολίζεται η κυβέρνηση να ψηφίσει τον προϋπολογισμό - το προσχέδιο του οποίου θα συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα συγκληθεί την προσεχή Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Αναλυτικά στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Ενημέρωση και λήψη απόφασης για βαθμολόγιο και ενιαίο μισθολόγιο του Δημόσιου Τομέα με εισηγητές τους κυρίους Ευ.Βενιζέλο και Δ.Ρέππα.
Ενημέρωση και λήψη απόφασης για δημοσιονομικές, φορολογικές, συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που συνδέονται με την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011 και τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012. (Ευ.Βενιζέλος, Γ.Κουτρουμάνης).
Σχέδιο νόμου: Επιτάχυνση και εξορθολογισμός διαδικασιών αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, (Γ.Ραγκούσης).
Σχέδιο νόμου: Διαχείριση ακινήτων αρμοδιότητας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Επίλυση ιδιοκτησιακών ζητημάτων, (Κ.Σκανδαλίδης).
Σχέδιο νόμου: Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις, (Κ.Σκανδαλίδης)
Σχέδιο νόμου: Προσαρμογή στις διατάξεις της Οδηγίας 2009/18/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Απριλίου 2009 για τον καθορισμό των θεμελιωδών αρχών που διέπουν τη διερεύνηση των ατυχημάτων στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και για την τροποποίηση της Οδηγίας 1999/35/ΕΚ του Συμβουλίου και της Οδηγίας 2002/59/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και άλλες διατάξεις, (Χρ.Παπουτσής).

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.