Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εστιατόριο βάζει πρόστιμο σε όσους... δεν τρώνε το φαΐ τους!


Το εστιατόριο Μάρμαρ στη Σαουδική Αραβία, έχει αρχίσει μια νέα πολιτική η οποία τιμωρεί τους πελάτες οι οποίοι παραγγέλλουν περισσότερα από όσα μπορούν να φάνε.
Το εστιατόριο μάλιστα επιβάλλει πρόστιμα ανάλογα με την ποσότητα φαγητού την οποία ο πελάτης αφήνει στο πιάτο του. Όσο περισσότερο φαγητό «σπαταλήσετε» τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόστιμο.

Ο λόγος που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, είναι για να μειώσει την σπατάλη φαγητού και για να βάζει τους πελάτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις πριν παραγγείλουν.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Fahad Al Anezi, τα πρόστιμα επιβάλλονται αφού πολλοί πελάτες του εστιατορίου μέχρι τώρα έκαναν μεγάλες παραγγελίες για να εντυπωσιάσουν τους υπόλοιπους θαμώνες, και να καυχηθούν για το κοινωνικό τους επίπεδο.

Μέχρι στιγμής όπως ανέφερε, τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού οι άπληστοι πελάτες φαίνεται πως λογικεύονται.


ikypros.com

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.