Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Οι παλαίμαχοι του Καμαριού της Σαντορίνης….

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η ψυχή τους  παραμένει νέα, έτσι και οι Παλαίμαχοι του Καμαριού της Σαντορίνης  έδωσαν κατά τον μήνα Αύγουστο 2011 το βροντερό τους παρόν στο γήπεδο της περιοχής τους.
Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα τόσο για αυτούς, όσο και την εξέδρα του γηπέδου.
Εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο τις προσπάθειές τους και η ψυχή τους να παραμείνει πάντοτε ακμαία…..
Ακολουθούν παλιές αναμνηστικές φωτογραφίες των παικτών....Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.