Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σκληρή δήλωση του τέως Προέδρου κ. Στεφανόπουλου για τις τελευταίες εξελίξεις. Δείτε και το βίντεο

Κατάντημα χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών για το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.
Ο κ. Στεφανόπουλος είπε ότι το γεγονός πως τελικά είναι ο Λουκάς Παπαδήμος ο νέος πρωθυπουργός της χώρας «είναι το μόνο ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση, που έχει γελοιοποιήσει τους πάντες».
Και κατηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες έχουν « του πάντες. Έχουν γελοιοποιήσει τους ίδιους, τον τόπο. Τι άλλο να πω; Πέντε μέρες για να πουν ένα όνομα. Γελοιοποίηση πλήρης. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε υποψηφίους κυβερνήτες αυτά τα πρόσωπα».

«Έπρεπε να αποφασίσουν αμέσως τον κ. Παπαδήμο, ο οποίος είναι ο καλύτερος από τους υποψηφίους», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και κάλεσε τον νέο πρωθυπουργό «να μη βάλει άλλους φόρους» γιατί «ο λαός υποφέρει και δεν αντέχει άλλο». Δεν έκρυψε δε ότι «δεν είμαι αισιόδοξος».



Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.