Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ορισμός Αντιπεριφερειαρχών και Ανάθεση Αρμοδιοτήτων


 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Έχοντας υπόψη :

1.Τις διατάξεις :
α) των άρθρων 160 και 161 του ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α./7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»
β)του π.δ.130/2010 (ΦΕΚ 223/τ.Α/27-12-2010 )  «Οργανισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»
2.Την αριθ.71352/42/14-12-2010 εγκύκλιο του ΥΠΕΣΑΗΔ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

A.Ορίζουμε Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την περίοδο από 1/1/2011 έως και 31-12-2012 τους παρακάτω Περιφερειακούς Συμβούλους:
1.Μακρυωνίτη Γεώργιο του Νικολάου
2.Παμπάκα Σωτήριο του Δημητρίου
3.Διακοσταυριανού-Σώζου Δέσποινα του Εμμανουήλ
 Τον Περιφερειάρχη όταν απουσιάζει ή κωλύεται στα καθήκοντά του αναπληρώνουν οι Αντιπεριφερειάρχες με την ακόλουθη σειρά :
1.Πουσσαίος Γεώργιος του Νικολάου
2.Μακρυωνίτης Γεώργιος  του Νικολάου
3.Χατζηδιάκος Φώτιος του Στέργου
4.Διακοσταυριανού-Ζώζου Δέσποινα του Εμμανουήλ
5.Παμπάκας Σωτήριος του Δημητρίου

Β. Ορίζουμε Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής τον Αντιπεριφερειάρχη Μακρυωνίτη Γεώργιο του Νικολάου.

Γ.Αναθέτουμε στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την άσκηση των κάτωθι αρμοδιοτήτων:
-Στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Πουσσαίο Γεώργιο του Νικολάου μεταβιβάζουμε την αρμοδιότητα συντονισμού και εποπτείας των υπηρεσιών των περιφερειακών ενοτήτων Κυκλάδων και τις αρμοδιότητες των διευθύνσεων και τμημάτων Τεχνικών Έργων, Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Διοίκησης, Οικονομικού, Ενέργειας – Βιομηχανίας – Φυσικών Πόρων και Εμπορίου, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κοινωνικής Μέριμνας (πλην εκείνων που αφορούν σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού), Πολιτικής Προστασίας, ΠΑΜ-ΠΣΕΑ, Νομικής Υπηρεσίας Κυκλάδων καθώς και την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

- Στον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χατζηδιάκο Φώτιο του Στέργου μεταβιβάζουμε την αρμοδιότητα συντονισμού και εποπτείας των υπηρεσιών των περιφερειακών ενοτήτων Δωδεκανήσου και τις αρμοδιότητες των διευθύνσεων και τμημάτων Τεχνικών Έργων, Διοικητικού-Οικονομικού, Ενέργειας – Βιομηχανίας – Φυσικών Πόρων και Εμπορίου, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Πολιτικής Προστασίας, ΠΑΜ-ΠΣΕΑ, Γραφείου Νομικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου καθώς και την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

-Στον Αντιπεριφερειάρχη Μακρυωνίτη Γεώργιο  του Νικολάου μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, προϋπολογισμού, επιχειρησιακών σχεδίων, ΕΣΠΑ και ΠΔΕ καθώς και των αρμοδιοτήτων της Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.
-Στην Αντιπεριφερειάρχη Διακοσταυριανού- Σώζου Δέσποινα του Εμμανουήλ μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του τομέα Τουρισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης.
-Στον Αντιπεριφερειάρχη Παμπάκα Σωτήριο του Δημητρίου μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες που αφορούν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Δ. Διατηρούμε την αρμοδιότητα υπογραφής των χρηματικών επιταγών που εκδίδονται από τις Δ/νσεις Οικονομικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , της άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου των υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της τοποθέτησης Προϊσταμένων των οργανικών μονάδων της Περιφέρειας, της έκδοσης προκηρύξεων για την πλήρωση θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού Ι.Δ.,  της συγκρότησης του υπηρεσιακού συμβουλίου, της καθιέρωσης υπερωριακής απασχόλησης και της υπογραφής συμβάσεων που συνάπτει η Περιφέρεια.
Η παρούσα να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΝΟΤΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ  Αρ.  Πρωτ.  79
 Ερμούπολη  13-01-11

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.