Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πίτας από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

Από την  Ένωση Πολυτέκνων της Σαντορίνης έχουμε την πιο κάτω σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής  της Πίτας του συλλόγου  την Κυριακή 21  Ιανουαρίου 2018  και ώρα 16:00 μ.μ στο Μπελώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά. 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων, Λυκείων,  παιδιά πολύτεκνων οικογενειών καθώς και οι
επιτυχόντες σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 
Επίσης θα βραβευθούν προσωπικότητες του τόπου μας για την προσφορά τους στον Σύλλογό μας και την κοινωνία. 
Στο τέλος θα δοθούν δώρα για όλα τα μικρά παιδιά των πολυτέκνων.    
Η παρουσία σας είναι τιμή για την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης.

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 20 ετών της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης!!!

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.