Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Το φθηνότερο smartphone του κόσμου με τιμή… κάτω από 4 ευρώ

Πρόκειται σίγουρα για το πιο φθηνό κινητό του κόσμου και έρχεται από την Ινδία
Το Freedom 251, όπως λέγεται σύμφωνα με το mashable, το νέο smartphone, κατασκευάζεται από τη Ringing Bells και η τιμή του είναι μικρότερη από 4 δολάρια, δηλαδή κάτω από 4 ευρώ! 
Προσιτό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία στην Ινδία, όπου η χρήση των smartphones και η σύνδεση στο ίντερνετ είναι σε εξέλιξη.

Το Freedom 251 έχει οθόνη 4 ιντσών, δύο κάμερες 3.2 και 0.3 megapixels, λειτουργικό Android 5.1 Lollipop, επεξεργαστή 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 1450mAh. 
Θα έχει επίσης διάφορες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Εκτός από το Facebook, το YouTube, το Google Play και το WhatsApp, θα έχει εφαρμογές που θα είναι χρήσιμες για τους αγρότες, τους αλιείς και τις γυναίκες.
Η Ringing Bells ιδρύθηκε το 2015 και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα 4 smartphones, συμπεριλαμβανομένου ενός 4G κινητού στην τιμή των 44 δολαρίων. 
Σύμφωνα με το mashable το τηλέφωνο έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Ινδίας με στόχο να ενθαρρύνει την τοπική παραγωγή. 
Η εταιρεία επιπλέον αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα έχει εγγύηση 1 έτους και θα υπάρχει εξυπηρέτηση σε πάνω από 650 κέντρα σε όλη τη χώρα. 
Οι κρατήσεις για το Freedom 251 θα ανοίξουν στις 18 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί και θα κλείσουν στις 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, με τις παραδόσεις να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου.
Η προώθηση του συγκεκριμένου smartphone είναι πολύ σημαντική για την Ινδία η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο μετά την Κίνα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές smartphone στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η κυβέρνηση της Ινδίας προσπαθεί να κάνει τη χρήση των υπολογιστών και των συναφών προϊόντων πιο προσιτή και προσβάσιμη.
 http://www.newsbeast.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.