Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Φάτε ς μπανάνες την ημέρα και θα αλλάξει η ζωή σας αμέσως! Δείτε γιατί........

mpananes-trofima-ygeiaΟι περισσότεροι έχετε ακούσει το ρητό «ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα».
Αλλά υπάρχει ένα άλλο φρούτο εκεί έξω που έχει επίσης τεράστια οφέλη για την υγεία και αν τρώτε δύο απο αυτά κάθε μέρα θα νιώσετε εντελώς γεμάτοι ενέργεια. 
Δείτε εδώ γιατί αν τρώτε 2 μπανάνες την ημέρα θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο.
Τεχνικά μια μπανάνα είναι ένα μούρο, αφού ανήκουν στην ίδια οικογένεια, όπως και οι ντομάτες,
τα αγγούρια και οι κολοκύθες. 
Περιέχουν μερικά ισχυρά συστατικά που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Παρέχουν όχι μόνο ενέργεια, αλλά βοηθούν στην καταπολέμηση ορισμένων συμπτωμάτων.
Ενέργεια
Τρώγοντας μια ή δύο μπανάνες πριν από το γυμναστήριο θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για μια ώρα αξίας άσκησης. Ενώ οι βιταμίνες και τα μέταλλα θα διατηρήσουν το σώμα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, το κάλιο θα σας βοηθήσει στην πρόληψη των μυϊκών κράμπών.
Κατάθλιψη
Έκπληξη για πολλούς είναι ότι οι μπανάνες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν με την κατάθλιψη. Περιέχουν μέταλλα που βοηθούν και δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες στο μυαλό σας για να σας παρέχει ευημερία και ευτυχία.
Πίεση αίματος
Η πίεση του αίματος μπορεί να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά με τις μπανάνες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς αυτό μπορεί να σας προστατεύσει από το να πέσετε θύματα εγκεφαλικών επεισόδιων και καρδιακών προσβολών. Μάλιστα το κάλιο που περιέχουν είναι ιδαινικό για άτομα με καρδιακές παθήσεις.
Αναιμία
Οι μπανάνες είναι ίδανικό συμπλήρωμα για εκείνους που πάσχουν από αναιμία. Έχουν πολύ σίδηρο το οποίο βοηθά στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, ενισχύοντας την παροχή αίματος στο σώμα σας.
Κακή διάθεση
Δοκιμάστε να φάτε μπανάνα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κακή διάθεση. Οι μπανάνες ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα νιώσετε πιο χαλαροί και η διάθεσή σας θα αλλάξει.
Έλκη στομάχου
Οι μπανάνες δημιουργούν στο στομάχι σας μια «επένδυση» με μια ταινία που πραγματικά μπορεί να παράσχει προστασία σε αυτα τα… ενοχλητικά οξέα που δημιουργούν τα προβλήματα.
Καούρα
Μια μπανάνα μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση ότι ψάχνετε «φάρμακο» για την καούρα. Παρέχει άμεση ανακούφιση ενώ βοηθά και στην καταπολεμήση των συμπτωμάτων της.
Οι μπανάνες είναι πραγματικά φοβερές, όπως εξηγεί το tonwtiko. 
Πρόκειται για ένα φρούτο το οποίο πραγματικά θα ικανοποιήσει την πείνα σας και εδώ έχουμε πολλά παραδείγματα για το πώς μπορούν να παρέχουν καταπληκτικά οφέλη για την υγεία σας, βοηθώντας με τις κοινές ασθένειες, να παρέχουν άμεση ενέργεια και βελτίωση της διάθεσης, όπως αναφέρει το Kontranews 
 http://www.medicalland.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.