Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Το κτηνώδες ρώσικο όχημα που μπορεί να πάει απλά… παντού!

Οι Ρώσοι το έκαναν πάλι το θαύμα τους, έφτιαξαν λοιπόν ένα όχημα που πάει παντού. Το SHERP μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια έως 70 εκατοστά, να κολυμπήσει, να φτάσει οπουδήποτε, αποτελώντας σαφώς μία ιδανική πρόταση για τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε μεγάλο μέρος της Ρωσίας, με τις στέπες, τον πάγο, τις λίμνες και τα πυκνά δάση.


Είναι μία εφεύρεση του Alexei Garagashyan, μία παραλλαγή ενός ATV με πολύ μεγάλα λάστιχα (1600x600x25) για τα οποία έχει σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.Έχει βάρος 1300 κιλά και έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Kubota V1505 χωρητικότητας 1.5 λίτρων απόδοσης 44 ίππων.

Μπορεί να φτάσει έως τα 45 χιλιόμετρα την ώρα στη στεριά, έως μόνο 1,5 χλμ./ώρα στο νερό, αποτελώντας ένα πραγματικό τανκ που δε θα το σταματήσει κανένα εμπόδιο.

Δείτε το εν δράσει στο video που ακολουθεί, γιατί σίγουρα καμία περιγραφή δεν μπορεί να μιλήσει για το SHERP όσο η εικόνα.
http://www.tilestwra.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.