Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κεφαλονίτης αγρότης που τα είπε όλα μέσα σε 5' λεπτά

5 λεπτά κράτησε η ομιλία του Διονύση Κουρκουμέλη, κτηνοτρόφου από την Κεφαλονιά. Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο τους λόγους που κινητοποιήθηκαν οι αγρότες της Κεφαλονιάς, για πρώτη φορά μετά από 10 τουλάχιστον χρόνια.
Τι είναι αυτό που τους έβγαλε στους δρόμους, πώς τους καταδικάζει η κυβέρνηση, τι σημαίνει για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους το νέο ασφαλιστικό,
πού αποσκοπούν όλα αυτά;
Σύμφωνα με τον κ. Κουρκουμέλη, αυτό που είναι βέβαιο μετά από την φορολογική και ασφαλιστική καταιγίδα που εξαπολύει η κυβέρνηση, είναι ότι οι αγρότες, όχι μόνο κινδυνεύουν να μείνουν εκτός επαγγέλματος, αλλά ακόμη και να χάσουν τα ίδια τη γη τους.
Τέλος, κάλεσε όλο τον κόσμο του νησιού να στηρίξει τους αγώνες των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

kefalonitikanea.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.