Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Σταμάτης Κόκκοτας: «Με τα λεφτά που μου έδιναν για να κόψω τις φαβορίτες, έπαιρνες τη μισή Αθήνα»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night show» χθες το βράδυ ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο οποίος δεν εμφανίζεται συχνά μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση του με τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και για το υπέρογκο ποσό που του έδιναν απλά και μόνο για να κόψει τις φαβορίτες του.
«Πήγα και είδα τον Μίκη πριν από έναν μήνα στο σπίτι. Τρελάθηκε από τη χαρά του, θυμήθηκε που ήμασταν στην Γαλλία μαζί. Θυμήθηκε που πήγαμε σε ένα καμπαρέ και διασκεδάσαμε ένα βράδυ.
Συζητήσαμε, θα τραγουδήσω το «Άξιον εστί». Ήδη είμαι στο στούντιο και γράφω. Σε cd θα βγει οπωσδήποτε, αλλά ίσως το κάνουμε και σε κάποιο χώρο.»
«Μία πρόταση μου έκαναν δεν πήρα κάτι. Έδωσε πολλά λεφτά. 50.000.000 δραχμές τότε. Με τα λεφτά αυτά έπαιρνες την μισή Αθήνα. Αυτές οι προτάσεις είναι για κάτι άλλους, όχι για μένα» είπε ο τραγουδιστής.
 Δείτε το βίντεο!
http://www.zappit.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.