Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Η Ρεσβερατρόλη συντηρεί τους μύες!

Αν ανησυχείτε για την υγεία σας τότε σίγουρα γνωρίζετε την ρεσβερατρόλη. 
Πρόκειται για αντιοξειδωτικό  το οποίο παρέχει πληθώρα από οφέλη για την υγεία.
Η ρεσβερατρόλη, βρίσκεται κυρίως σε υψηλές συγκεντρώσεις στη φλούδα των σταφυλιών και ιδιαίτερα των κόκκινων σταφυλιών, στα φύλλα ευκαλύπτου, ελάτου, στους ξηρούς καρπούς, και  στα μούρα.
Έχει επίσης δείξει ότι ενισχύει την σωματική αντοχή και συμβάλλει στην απώλεια του λίπους. Όλοι εκείνοι που θέλουν να αυξήσουν τους μύες τους, καλό θα είναι να γνωρίσουν την ουσία αυτή.
Ούγγροι ερευνητές ανακάλυψαν την ικανότητα της ρεσβερατρόλης να μειώνει το οξειδωτικό στρες και την αυξημένη ευαισθησία που έχουν στην ινσουλίνη οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2.
Τι δουλειά έχουν όμως όλα αυτά με τους αθλούμενους;
Λοιπόν, η άσκηση προκαλεί οξειδωτικό στρες στους  μύες, το οποίο θα μπορούσε να μειώσει προσωρινά την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
Από τη στιγμή που η ινσουλίνη είναι μια αναβολική ορμόνη η οποία παροτρύνει την μυϊκή διάπλαση, η διατήρηση, σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο, της ευαισθησίας σ’ αυτήν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων είναι σημαντική για την μεγιστοποίηση της μυϊκής διάπλασης.
http://www.newsdiet.gr
 http://kiou-kirbiologia.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.