Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο πεζόδρομο. Ακούστε όμως τι γίνεται όταν το κύμα τον χτυπήσει…

Όταν τα κύματα της θάλασσας χτυπούν στις ακτές, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αποτελεί μια εμπειρία που προκαλεί ηρεμία και γαλήνη. Όταν αυτό συμβαίνει στο Zadar της Κροατίας δημιουργεί στην κυριολεξία μουσική. Δεν πρόκειται απλά για τους ήρεμους ρυθμικούς παφλασμούς των κυμάτων.  
Το όργανο της Θάλασσας είναι μια δομή με θέα την Αδριατική θάλασσα. Είναι επίσης ενσωματωμένο σε
κοιλότητες και 35 σωλήνες δημιουργούν μια τυχαία αλλά μαγική αρμονία μουσικών ακουσμάτων. Η θάλασσα ωθεί αέρα με τα κύματα της που έχουν διαφορετική ταχύτητα και μέγεθος. Το αποτέλεσμα είναι απλά απερίγραπτο.

Το όργανο της θάλασσας άνοιξε για το κοινό το 2005 και είναι το πρώτο στο είδος του που παίζεται από τη θάλασσα. Η δομή ήταν μέρος ενός σχεδίου για την ανοικοδόμηση του παραλιακού μέρους, μετά τα αποτελέσματα του Β “Παγκοσμίου Πολέμου.
Είναι πραγματικά κάτι που αξίζει να βιώσει κανείς από κοντά αλλά προς το παρόν πρέπει να αρκεστείτε στο παρακάτω βίντεο.
Δείτε το βίντεο
http://www.tilestwra.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.