Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Ιστορικός Αμπελώνας της Σαντορίνης!!!!!!

Η παρουσίαση του ιστορικού αμπελώνα της Σαντορίνης από την οινολόγο και δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Βαμβακούρη, στο διεθνές συμπόσιο της UNESCO, “Η κληρονομιά και η αξιοποίηση των αμπελοοινικών περιοχών”.
Η παρουσίαση λόγω του περιορισμένου χρόνου ήταν συνοπτική, αλλά πολύ εμπεριστατωμένη και κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της UNESCO, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία να ανακηρυχθεί ο αμπελώνας της Σαντορίνης μνημείο παγκόσμιας
πολιτιστικής κληρονομιάς.
Δείτε το βίντεο!!!


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.