Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

H κατανάλωση μπύρας, κρασιού και σοκολάτας αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής

Οι άνθρωποι μπορούν να πίνουν μπύρες και κρασί και να τρώνε όση σοκολάτα θέλουν και να ζήσουν πολλά χρόνια.
Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν σε αυτά βοηθούν στην μείωση φλεγμονών που είναι συνδεδεμένες με θανατηφόρες ασθένειες, όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος.
Μάλιστα, όταν τα παραπάνω συνδυάζονται με φρούτα και λαχανικά οι άνθρωποι έχουν 5% λιγότερες
πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα σε σύγκριση με όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, επεξεργασμένων τροφίμων και αναψυκτικών.
«Είναι γνωστό ότι τα φρούτα, τα λαχανικά, το τσάι, ο καφές, το κόκκινο κρασί, η μπύρα και η σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. 
Η υιοθέτηση μιας διατροφής που είναι πλούσια σε αντιφλεγμονώδη μπορεί να μειώσει την θνησιμότητα», ανέφερε η καθηγήτρια Τζοάννα Καλούζα από το πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας.
Συγκεκριμένα, η αντιφλεγμονώδης διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή πάθηση κατά 20% και από καρκίνο κατά 13%.

[dailymail]
 https://www.newside.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.