Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Η επιτυχία του Νοσοκομείου Σαντορίνης σε αριθμούς

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας της Εντεταλμένης Συμβούλου της ΑΕΜΥ για το Γ. Ν. Θήρας, Μαρίας Μαυρικάκη, παρουσιάζονται συνοπτικά τα πεπραγμένα στο Νοσοκομείο Σαντορίνης για το διάστημα 24/10/2016 εως 15/12/2017.
Η παρούσα έκθεση πεπραγμένων συντάχθηκε από την Εντεταλμένη Σύμβουλο του ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (Γ.Ν.Θ.) και αναφέρεται στο διάστημα από τις 24/10/2016 έως τις 15/12/2017.

Στις 24/10/2016 οπότε και ανέλαβε καθήκοντα η Εντεταλμένη (ΦΕΚ 556/18.10.2016), το Γ.Ν.Θ. λειτουργούσε μόλις τρεις μήνες. Στο πρώτο διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων έγινε εστίαση στη λύση των ζητημάτων αμέσου και κομβικής προτεραιότητας και ακολούθησε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των διαδικασιών, της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, της μηχανοργάνωσης και της ολοκλήρωσης του ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού του Γ.Ν.Θ.
Η ασφαλής λειτουργία των τμημάτων του Νοσοκομείου, το οποίο εφημερεύει καθημερινά σε 24ωρη βάση, καθώς και η παροχή αξιόπιστων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών δευτεροβάθμιας υγείας υπήρξε το διαρκές και πρώτιστο μέλημα. Τα στοιχεία που ακολουθούν αποδεικνύουν την επιτυχή λειτουργία του Γ.Ν.Θ. στο αναφερόμενο διάστημα, καθώς και τη δυναμική του για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη των επιδόσεων του στο άμεσο μέλλον.
Στην επιτυχή λειτουργία του Γ.Ν.Θ. έχουν συμβάλει καθοριστικά: το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου, καθώς και η συνεχής στήριξη από το Υπουργείο Υγείας και την 2η ΥΠΕ.
Χωρίς τη συνεργασία και τη βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί το έργο που περιγράφεται στην έκθεση αυτή.
Ολόκληρη η έκθεση κλικ ΕΔΩ
http://www.aigaio365.gr


 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Άρωμα Χριστουγέννων από την Δημοτική Μπάντα Δήμου Θήρας στο Νοσοκομείο, Αεροδρόμειο & το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι 18 12 2016


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.