Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συσκευή φορτίζει το κινητό μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα (VIDEO)

Συσκευή φορτίζει το κινητό μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα (VIDEO)Αυτό το αίσθημα πανικού που καταβάλει τους εξαρτημένους -δηλαδή σχεδόν όλους, πλέον- από το κινητό βλέποντας την μπαταρία να πνέει τα λοίσθια, θα εκλείψει σύντομα. Οταν υπάρχει μία συσκευή που λύνει το πρόβλημα μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ποιος ο λόγος ανησυχίας Κι όμως, αυτό
πέτυχαν κάποιοι Ισραηλινοί. Η Enter StoreDot ισχυρίζεται ότι δημιούργησε μία νέα συσκευή φόρτισης που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, ακόμη κι αν εκείνη βρίσκεται στο απόλυτο… μηδέν. Η συσκευή, που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο Τελ Αβίβ, βασίζεται σε μικροσκοπικούς μαγνήτες, που ονομάζονται «nanodots» που επιτρέπουν αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα. Το κακό για αυτούς που αγωνιούν να την πιάσουν στα χέρια τους, είναι πως η συσκευή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του πρωτότυπου, με την εταιρεία να εκτιμά ότι θα μπει σε μαζική παραγωγή το 2016, καθώς πρώτα πρέπει να την κάνει συμβατή με όλα τα smartphone. http://techit.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.