Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Τα νέα γυαλιά της Google!

Η εταιρεία Google αποκάλυψε ένα νέο στίγμα του μέλλοντος.
Η διαδικτυακή εταιρεία κολοσσός παρουσίασε το λεγόμενο «Σχέδιο Γυαλιά».  Πρόκειται για ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά που συνδέονται με το διαδίκτυο. Η Google παρουσίασε το νέο αυτό προϊόν σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.
Τα ειδικά γυαλιά επιτρέπουν στο χρήστη να έχει διαδικτυακές συνομιλίες, να μελετά χάρτες, να λαμβάνει οδηγίες για τις
μετακινήσεις του ακόμα και να έχει άμεση πληροφόρηση για τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς.
Με τα «γυαλιά», μπορεί επίσης ο χρήστης να τραβάει φωτογραφίες και να ενημερώνεται για το ποιοι φίλοι του είναι κοντά. Αν χρειαστείς ένα καφέ, τα γυαλιά σου προσφέρουν πληροφορίες για την πλησιέστερη καφετέρια!
Η Google ανακοίνωσε ότι τα νέα γυαλιά είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στο εμπόριο.  Η εταιρεία ανέφερε ότι θέλει οι πελάτες της να προσφέρουν τις ιδέες τους για περισσότερες εφαρμογές των γυαλιών.
Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι λαμβάνει υπόψη της και τις ανησυχίες ειδικών σε θέματα υψηλής τεχνολογίας σχετικά με θέματα προσωπικών δεδομένων, αλλά και το πως θα χρησιμοποιούν την συσκευή οι άνθρωποι που φοράνε γυαλιά για ιατρικούς λόγους.
 http://gr.voanews.com


Λιγότερο από... 1500 δολάρια τα γυαλιά της Google  Τα νέα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της Google θα είναι διαθέσιμα μέσα στο έτος και θα κοστίζουν λιγότερο από 1.500 δολάρια, όπως αναφέρει το The Verge.
Τον Ιούνιο του 2012 οι πρώτες προ-παραγγελίες για την έκδοση "Explorer" διατέθηκαν για developers, μέσω του Google I/O στην τιμή των 1.500 δολαρίων, με ημερομηνία παράδοσης κάποια στιγμή στις αρχές του τρέχοντος έτους.
Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία άνοιξε επιλεκτικά τις προπαραγγελίες τού Explorer για "δημιουργικά άτομα" όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, στην ίδια τιμή, αλλά θέτοντας κάποιες προϋποθέσεις, ενώ απαιτείται και η αποστολή μιας αίτησης. 
 http://www.imerisia.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.