Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

''Παλικάρια'' στους Ζωσιμάδες οι Καμαριανοί! ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαριού 5-0 (1.11.2018)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, ΘΗΡΑ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ,
 Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθουν οι περίπου 30 φίλοι της Θύελλας Καμαρίου, αλλά και όλοι οι Κυκλαδίτες που παρακολούθησαν την ομάδα της Σαντορίνης να αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.
Μία πολύτιμη εμπειρία, που παράλληλα αποτελεί και μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου,
για την Θύελλα Καμαρίου, που είδε εξ αρχής το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα της super league ως καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, αφήνοντας έξω από την σύνθεση αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα της Ηπείρου ήταν καλύτερη, καθώς είχε επίσης και δύο δοκάρια στο παιχνίδι με τους Βιντάλ και Κάστρο.

Οι «Καμαριανοί» από την πλευρά τους έδειξαν τσαμπουκά στο παιχνίδι τους και κοίταξαν κατάματα τον αντίπαλο, κερδίζοντας πολλές φορές το χειροκρότημα των φιλάθλων, δημιουργώντας ειδικά στο πρώτο μέρος 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Να σημειωθεί ότι η Θύελλα Καμαρίου είχε στην αποστολή 5 ποδοσφαιριστές κάτω από 19 ετών, ενώ το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Χρήστος Γιαννής και Μηνάς Βλαβιανός


Τα γκολ

2' 1-0. Ο Βιδάλ έκανε τη σέντρα και ο Λουκίνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, 

31' 2-0 Ο Τσουκαλάς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε κόρνερ του ΠΑΣ και ο Λουκίνας από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα. 

41' 3-0 Ο Αποστολόπουλος έκανε την παράλληλη και η μπάλα έφτασε στον Λουκίνα καθώς και ο Τσουκαλάς έκανε λάθος και ο φορ του ΠΑΣ την έσπρωξε στα δίχτυα. 

4-0 68' Ο Σκόνδρας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Θύελλας

5-0 Ο Λουκίνας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιάκου, έφτασε σήμερα τα 4 προσωπικά τέρματα και για 5 για τον ΠΑΣ
Διαιτητής: Ευαγγέλου | Βοηθοί: Καρατζίκας και Καρσιώτης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (53΄Αθανασιάδης), Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Κούζικ, Βιντάλ, Γιάγκος (71΄Νάουμετς), Λουκίνας, Παμλίδης (65΄Ξυδάς).

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λιγνός (65΄Βλαβιανός), Γελαδάρης, Μαντούσης (54΄Δαβιλάς), Ρέτζο, Φίλων, Γιαννής, Σιμιτσής (61΄Γατσέλος), Ζανελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.

Αναπληρωματικοί: Καψάλης, Γεροντάκης, Πάγια, Κόντρα

https://www.sportcyclades.gr/

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ από το ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Καμαρίου 5-0 Highlights | Κύπελλο Ελλάδας 2η αγ. {1.11.2018}


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.