Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Βάλτε μηλόξυδο στο πρόσωπό σας και δείτε τι θα συμβεί σε τοξίνες, έκζεμα και σημάδια γήρανσης!

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική θεραπεία για το έκζεμα, μην ψάχνετε κάτι άλλο πέρα από το μηλόξυδο, το οποίο γρήγορα και αποτελεσματικά θα επιλύσει το πρόβλημα.  
Πώς το μηλόξυδο θεραπεύει το έκζεμα;
Το οξικό, γαλακτικό, και μηλικό οξύ που περιέχονται στο μηλόξυδο έχουν αντι-μυκητιασικές και αντιβακτηριακές δράσεις που καταπολεμούν τις
λοιμώξεις, καθώς και αντιμετωπίζουν την φλεγμονή, τον κνησμό και το ξηρό δέρμα. Ομοίως, είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη, που διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων.

Το μηλόξυδο διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα όπως μαγνήσιο, πηκτίνη, σίδηρο, κάλιο, θείο, ασβέστιο, φώσφορο και νάτριο. Αυτό βοηθά στην θεραπεία διαφόρων δερματικών καταστάσεων. Είναι επίσης γεμάτο με ίνα που ξεπλένει τις τοξίνες που ευθύνονται για τις λοιμώξεις του δέρματος.
Να γιατί θα πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας με μηλόξυδο:
Πλένοντας το πρόσωπό σας κάθε μέρα με μηλόξυδο θα ελαχιστοποιήσετε τα σημεία γήρανσης. Αυτό το φαινόμενο αποδίδεται στα άλφα υδροξύ οξέα που εξαλείφουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και προωθούν την αποκατάσταση του δέρματος. 30 λεπτά μετά την εφαρμογή ενός κομματιού βαμβάκι εμποτισμένου με μείγμα νερού-μηλόξυδου απευθείας στα σημεία γήρανσης, πλένετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Αυτό πρέπει να γίνετε δύο φορές την ημέρα, για έξι εβδομάδες.
Οι αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του μηλόξυδου θα ελαχιστοποιήσουν και θα αποτρέψουν σπυράκια, ακμή και κηλίδες στο πρόσωπό σας.
Το μηλόξυδο βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων pH του δέρματος , καθώς και στην παραγωγή σμήγματος. Εμποδίζει το δέρμα από το να γίνει πάρα πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό.
Πλένετε το πρόσωπό σας σε καθημερινή βάση με αραιωμένο μηλόξυδο για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας, και να κάνετε το δέρμα σας απαλό και ανανεωμένο.

Χρησιμοποιείτε μηλόξυδο τακτικά για να αποβάλλετε τις τοξίνες από το πρόσωπό σας , αποφεύγοντας περαιτέρω επιπλοκές.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το μηλόξυδο για το έκζεμα
Εδώ είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μηλόξυδο για τη θεραπεία του εκζέματος:
Μηλόξυδο διαλυμένο σε νερό
Συστατικά:
1 φλιτζάνι νερό
2 κουταλάκια του γλυκού Μηλόξυδο
3 μπάλες από βαμβάκι

Οδηγίες
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μηλόξυδο και νερό. Βουτήξτε τις μπάλες από βαμβάκι στο διάλυμα και εφαρμόστε τες στο πρόσωπό σας. Κάνετε αυτό τακτικά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Μπάνιο με Μηλόξυδο
Συστατικά:
Μισό φλιτζάνι Μηλόξυδο
Η αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα

Οδηγίες
Προσθέστε Μηλόξυδο στο μπάνιο σας. Μουλιάστε σε αυτό για περίπου 15 λεπτά καια φού στεγνώσετε στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα. Επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να παρατηρήσετε βελτίωση.
Μηλόξυδο από το στόμα
Συστατικά:
Ένα κουταλάκι του γλυκού Μηλόξυδο
Ένα φλιτζάνι νερό

Οδηγίες
Ανακατέψτε τα υλικά. Πίνετε 2-3 φορές την ημέρα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να θεραπεύσετε επιπλοκή του δέρματος, όπως το έκζεμα.
Μηλόξυδο και Μαγειρική Σόδα
Συστατικά:
Ένα φλιτζάνι νερό
¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
2 κουταλάκια του γλυκού Μηλόξυδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι (προαιρετικά)

Οδηγίες
Αναμειγνύεται όλα τα υλικά και ανακατεύετε σωστά. Πίνετε το μείγμα καθημερινά έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση. Μπορείτε να προσθέσετε μέλι για να ενισχύσετε τη γεύση.
Μηλόξυδο και μέλι
Αυτό το μείγμα είναι αποτελεσματικό για την καταπολέμηση ερεθισμού και φλεγμονής στην πληγείσα περιοχή. Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες των συστατικών είναι επωφελείς για την εξάλειψη τυχόν υπαρχόντων βακτηρίων.
Συστατικά:
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού Μηλόξυδο
Ένα ποτήρι νερό

Οδηγίες
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σωστά. Πίνετε το διάλυμα 3 φορές την ημέρα έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση.
 http://elanadeis.gr


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.  

Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας.

Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.