Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Παιδική παράσταση στη Σαντορίνη! «Το παιδί και το κουδουνάκι»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων προσκαλούν τα παιδιά της Σαντορίνης να παρακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου 2017 την παράσταση «Το παιδί και το κουδουνάκι».
Ένα ελληνικό λαϊκό παραμύθι μ’ ένα παιδί που αγαπούσε το μικρό του παιχνίδι το κουδουνάκι του. 
Ένα δέντρο που έκλεβε, ένα τσεκούρι που έλεγε ψέματα, μια φωτιά που λάτρευε μόνο τη δύναμη της, ένα νερό που ήθελε να λησμονήσουμε, ένα βόδι που έκανε πως δεν καταλαβαίνει, ένα πονηρό ποντίκι και έναν γάτο που αγαπούσε τη ζωή!
«Το παιδί και το κουδουνάκι» διασκευάστηκε σε θεατρική μορφή το 2011 από την Άννα Σεβαστή Τζίμα. 
Από τότε έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις των μικρών παιδιών.
Παίζεται σε μορφή δραματοποιημένης αφήγησης παραμυθιού, με όλους τους ήρωες να ενσαρκώνονται στο έργο, ενώ τα παιδιά συμμετέχουν επίσης κατά τη διάρκεια του.
3 Ιουνίου 2017Έξω Γωνιά – Αίθουσα Αγ. Παντελεήμων (19:00)
4 Ιουνίου 2017Εμπορείο – Πολιτιστική Αίθουσα (11:00) & Βόθωνα – Γραφεία Παλιάς Κοινότητας (19:00)
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Κείμενα- σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Δημήτρης Παλαιογιάννης, Άννα Σεβαστή Τζίμα, Τάσος Νταβάκος 
 Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Τζούρος Ελευθέριος

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.